Chomutov – Nechybělo mnoho a děti z chomutovské mateřinky v ulici Vodních staveb měly po plánovaném výletu. Koncem minulého týdne navštívil jejich školku zloděj, jenž se neštítil okrást nejmenší. Pachatele chytili strážníci přímo při činu, seděl zamčený v jedné z místností.

pachatel166

Špatně se schoval

K případu došlo uplynulý čtvrtek kolem deváté hodiny večerní. Městskou policii upozornil na vloupání „hlídač" v podobě alarmu. „Na místě zasahující strážníci objevili násilně otevřený vstup do objektu, při následné prohlídce budovy spatřili značný nepořádek. Všechny místnosti otevřené dokořán, jedna jediná zamčená zevnitř," vysvětluje tiskový mluvčí Městské policie Vladimír Valenta.

Chtěl se prát

Zlodějíčkovi se před policisty moc nechtělo, na jejich důraznou výzvu ale nakonec dveře odemkl. „Protože při zatýkání kladl aktivní odpor, použila hlídka hmaty sebeobrany, na jejímž konci byla pouta na rukách. Při prohledávání jednatřicetiletého muže z Jirkova byly nalezeny injekční stříkačky a nůž. U sebe měl ale také peněženku s hotovostí a jak posléze upřesnila pracovnice školky, peníze byly určeny na výlet," popisuje mluvčí a v závěru dodá, „k dalšímu řešení si pachatele převzala Policie ČR."

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru