Chomutov – Olomouc v pátém semifinále první ligy počtvrté zdolala Jihlavu a stala se tak posledním účastníkem baráže o Tipsport extraligu 2014/2015. Prolínací soutěž bude mít ze tří čtvrtin stejné obsazení jako před rokem, znovu se v ní utkají Piráti, Mladá Boleslav a již zmínění Hanáci. Jediná změna přichází na poslední pozici, čtvrtým do party jsou tentokrát kladenští Rytíři.

fandovénabarážLístky od 60 do 120

Dvanáctikolová série startuje ve středu 26. března, o necelý měsíc později bude jasné, kdo bude hrát nejvyšší soutěž v příštím ročníku. Platnost permanentních vstupenek byla na základě klubového rozhodnutí prodloužena až do konce sezony a vztahuje se tak i na barážové zápasy. Všichni ostatní si mohou lístky zajistit v předprodeji (běží od včerejška) na portálu www.ticketstream.cz, vstupenky budou k dostání tradičně také na předprodejních místech – Invia, Infocentrum, Firo Tour a Čedok. Dospělí pořídí lístek v cenové relaci 60 (stání) – 120 korun, senioři, ZTP a studenti 40 – 90 korun, děti do 140 cm zaplatí dvacku.

Termíny domácích zápasů

Středa 26. března - Chomutov - Olomouc (17:30); neděle 30. března - Chomutov - Mladá Boleslav (17:30); pátek 4. dubna - Chomutov - Kladno (17:30); úterý 8. dubna - Chomutov - Olomouc (17:30); neděle 13. dubna - Chomutov - Mladá Boleslav (17:30); pátek 18. dubna - Chomutov - Kladno (17:30)

(zdroj: oficiální web Pirátů Chomutov)

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru