Město Louny. Foto: Oldřich Hájek
Město Louny. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Louny - Máte volné odpoledne? A chcete se někam podívat a ještě se u toho pobavit? Zkuste tento nový typ zábavy. Dobrodružně naučné výlety v historických městech našeho kraje vám do cesty připravují úkoly, hádanky a rébusy, které budete muset splnit a vyluštit a najít tak cestu k cíli a ke splnění hlavního úkolu – odhalení fantoma výletu nebo ukrytého pokladu.

Historické město Louny s jeho úzkými uličkami, starodávnými domy, pevnými hradbami, mosty přes řeku Ohři a nedalekými vrcholky Českého středohoří je dokonalým krytem pro někoho, kdo nechce být nalezen. Vydejte se proto se svými kamarády nebo rodinou po jeho stopách, sledujte nápovědy a značky, řešte úkoly a získejte 3 indicie (plus 2 bonusové), které vám pomohou odhalit tvář fantoma královského města Louny.

Co k tomu potřebujete? Necelé dvě hodinky času, tužku a knížku, do níž budete během své cesty zapisovat odhalené indicie. Získat ji můžete třeba objednáním přes internet zde.

„Výlet je sestaven jako řada zastavení na zajímavých místech, kdy znáte pouze polohu startu. K dalším zastávkám si již musíte cestu vybojovat. Pokud úspěšně zdoláte všechny nástrahy celé trasy, budete mít v ruce dostatek indicií k dosažení cíle a odhalení fantoma výletu,“ říká zakladatel Tripperu Oldřich Bubeníček, který dobrodružné a zábavné výlety připravuje.

To je Tripper, nová forma zábavy jak pro jednotlivce, tak pro celou rodinu.

Tripper pro pěší výlet po Lounech

0403tripper01

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru