Doksy – Přibližně třičtvrtěhodinovou okružní jízdu po Máchově jezeře můžete absolvovat během prázdnin každý den na největší z místní flotily výletních lodí – Máji. Podívejte se s námi na palubu.

  • Toto je 360° stupňové fotografie
  • Rozhlížejte se tažením myši či prstem po dotykové obrazovce
  • V mobilním telefonu se rozhlížejte také natáčením telefonu
  • Pokud máte brýle pro virtuální realitu, vložte telefon do nich. Rázem se ocitnete přímo na místě

Loď je bez půl metru třicet metrů dlouhá, necelých šest metrů široká a dosahuje až metrového ponoru. Uveze až 250 cestujících. Plavidlo pohání dva motory Liaz o výkonu 648 kW při 2200 otáčkách za minutu. Loď je z roku 1959, nyní je po renovaci.1808machac

V červenci a srpnu loď odjíždí z přístaviště v Doksech v časech: 11:00; 13:00; 15:00 a 16:30 hod. Minimální počet je 25 cestujících.

V sobotu a neděli 20. a 21. srpna. se budou konat poslední letošní večerní plavby lodí Máj z přístaviště v Doksech v 19:45. Plavba trvá 45 minut, cena je 90,-Kč/dospělá osoba a 50,-Kč/dítě od 4 do 15 let. Za nepříznivého počasí se plavby nekonají.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru