Plasy – Živí tygři, lvi, klokan a další zvířata, k tomu výlet hned po několika koutech světa a navrch minigolf. Takový je zážitkový areál Fantasy golfu v Plasech. Podívejte se dovnitř v našich 360° fotografiích, v nichž se můžete rozhlížet kolem dokola.

Výhled z pirátské lodi na část areálu Fantasy Golfu v Plasech

Fantasy golf, rozkládající se ve velké zahradě nedaleko plaského kláštera, nemůžete minout. Leží hned u hlavního kruhového objezdu v městečku. A majitelé jej koncipovali jako cestu kolem světa s devíti kontinenty, které jsou ponořeny do několika časových období. V areálu najdete i několik desítek zvířat. Mezi nejzajímavější exempláře patří lvi a tygři, nosálové, makak červenolící, několik druhů sov či papoušků. Zblízka se můžete podívat také na bílého klokana.2108plasyweb

Součástí areálu je i zoo s několika desítkami zvířat. Tady výhled na tygry a lvy

Minigolf budete hrát určitě i několik hodin, hra ale není nutností. Dovnitř můžete i jen na prohlídku.

Dospělý zaplatí za vstup 80 korun, děti nad jeden metr výšky do 140 centimetrů zaplatí šedesát korun, pokud si chcete zároveň zahrát minigolf, tak si připravte 150 korun a za děti stovku.

Během prázdnin je otevřeno od 9 do 22 hodin, mimo prázdniny a svátky od dubna do října od 12 do 20 od pondělí do čtvrtka, v pátek od 12 do 22, v sobotu od 9 do 22 a v neděli od 9 do 20 hodin.

Podívat se můžete i do pyramidy s faraonovou hrobkou

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru