Mladá Boleslav – Podívejte se na historii jedné z nejstarších automobilových značek na světě. V našich 360° fotografiích vás necháme nahlédnout do muzea Škody v Mladé Boleslavi. Pokud se ocitnete někde poblíž a jste fanouškem této automobilky, určitě vás budou expozice bavit.

Od historie po současnost

Můžete sledovat vývoj značky na nejdůležitějších milnících. Ukazují se zde vozidla od jízdního kola, kterým vše začalo, až po moderní studii VisionD. Poznáte v ní některý aktuální automobil?

Restaurátorská dílna

Expozice ukazuje restaurování historických automobilů od nálezového stavu až po perfektního veterána. Otevřeno je každý den od 9 do 17 hodin. Základní prohlídka bez průvodce stojí 70 korun, snížené vstupné je poloviční.2906skodaweb

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru