Ústecký kraj - V sobotu 17. května mohou všichni milovníci kol slavnostně zahájit letošní sezónu na oblíbené cyklostezce podél řeky Labe. Hlavním lákadlem je kompletně dokončený úsek mezi Ústím nad Labem a Děčínem a právě v těchto dvou městech na návštěvníky čeká celodenní doprovodný program. Od 11 do 18 hodin se mohou zastavit buď v Cyklokempu Loděnice v Brné na Ústecku nebo v novém Cyklokempu pod Novým mostem v Děčíně.

Údolí řeky Labe v Ústí nad Labem. Foto: archiv

Vstupné na obě akce je pro všechny zdarma. Na návštěvníky čeká program zaměřený na aktivní trávení volného času. Nebudou chybět soutěže, kvízy s tématem cykloturistiky a odměny pro děti, jejichž pozornost upoutají také nafukovací atrakce. K dispozici budou stánky s občerstvením.

V Cyklokempu Loděnice v Brné bude pro děti přichystané divadelní představení souboru Krabice Teplice, soutěžní cyklomalování, ukázky vodních sportů, živí poníci a koně, nafukovací skákací hrad se skluzavkou, aquazorbing a další atraktivity, to vše s hudebním doprovodem. Nebude chybět ani ukázka činnosti Hasičského záchranného sboru z Litoměřic a dopravní výchova od Městské policie Ústí nad Labem.

Děti v Děčíně se mohou těšit na skotačení na nafukovacích atrakcích, inline školu, face painting, skákací trampolínu a další zábavné vyžití. I zde je připraven hudební program. V Děčíně navíc čeká návštěvníky slavnostní otevření cyklostezky Ploučnice a Labské stezky. Svou účast přislíbil i BESIP, Dům dětí a mládeže Rozmarýn a těšit se můžeme na taneční vystoupení skupiny Her Majesty.

Na obou místech budou k dispozici informační materiály o Labské stezce a zajímavostech z destinace České středohoří a Podřipsko, a to na stáncích Brány do Čech a destinačních agentur České středohoří a České Švýcarsko, o. p. s.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru