Klíny – Tématicky zaměřené a pobytové tábory jsou v čele zájmu rodičů v Ústeckém kraji. Mezi netradiční tábor, který přinese nevšední dobrodružství a spoustu sportovních aktivit, patří také ten ve Sport areálu Klíny. Děti si užijí spoustu zábavy třeba v lanovém parku, na terénních koloběžkách či na lezecké stěně. Lanový park ale není určen jen pro táborníky, navštívit a vyzkoušet si jej může každý.

Na tábory na Klínech v několika termínech a variantách, s ubytováním a ve formě příměstského tábora, mohou rodiče své potomky dál hlásit. „Volná místa ještě jsou," uvádí Alena Dalecká, jednatelka sportovní a zážitkové agentury Zimlet Klíny, která tábory pořádá.

„Naši zkušení instruktoři na každý den připraví bohatý program sestavený z mnoha aktivit a po celou dobu tábora budou děti pod jejich dohledem," říká Alena Dalecká. Děti budou ubytované v Chatě Emeran II, doprava na místo bude individuální.

Táborníci ve věku od šesti do patnácti let si mohou vyzkoušet lanový park, sjezd na koloběžkách a zpátky sedačkovou lanovkou, lezení na umělé stěně, soutěže o zajímavé ceny a k táborům neodmyslitelně patřící večerní táboráky. Instruktoři mají připravené i speciální lesní hry "Zpátky do pravěku", lesní Olympijské hry, "bojovku" - hledání ztraceného mamuta ZIMLETíka či Talent show. „Děti se mohou těšit také na návštěvu zvířecí farmy, jízdy na koni, výlet do přírody s kreativní náplní, koupání nebo dobrodružnou noc s přespáním ve stanech," vypočítává z dalšího programu Alena Dalecká.

O LANOVÉM PARKU

V lanovém parku si prověříte svou zdatnost a odvahu a pořídíte si i bezpečný adrenalinový zážitek. Park obsahuje 15 překážek umístěných mezi stromy ve výšce od 3 do 5 metrů. Každý dostane celotělový úvazek s jistícím setem a přilbu, absolvuje základní proškolení a hned poté se pustí do zdolávání překážek. Pokud si budete chtít vyzkoušet svoji zručnost a odvahu, stačí se domluvit na telefonní čísle 602 223 428 nebo mailem na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..


TERMÍNY

turnus: 6. 7. – 13. 7. 2014 (od neděle do neděle)
turnus: 27.7. – 3. 8. 2014 (od neděle do neděle)


Děti se budou stravovat v restauraci Emeran, dostanou CD s fotkami z každodenních aktivit a užijí si i v případě nepříznivého počasí. Na Klínech totiž mají vlastní sportovní halu s lezeckou stěnou

PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR

Pro děti z Mostu, Litvínova a okolí mohou rodiče zvolit i druhou variantu bez ubytování, a to příměstskou formou. „Každý den děti na Klíny přivezeme a v podvečer odvezeme z Klínů zpět domů autobusem," říká Alena Dalecká.

JAK SE PŘIHLÁSIT?

V případě zájmu o přihlášení Vašeho dítka na tábor posílejte na email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. tyto informace (nejpozději do 20.6.2014):

• jméno a příjmení dítěte, datum narození dítěte a bydliště dítěte
• jméno, příjmení a telefonní číslo jednoho z rodičů
• zdravotní stav dítěte, popř. omezení ze zdravotních důvodů
• termín a variantu kurzu (A nebo B), o který máte zájem
• v případě varianty příměstského tábor napište, kde bude dítě nastupovat (Most nebo Litvínov)
• Dotazy zodpoví Alena Dalecká prostřednictvím telefonního čísla +420 602 223 428 nebo e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
• bližší informace najdete na webu www.kliny.cz

O AREÁLU

Sport areál Klíny, ve kterém se tábor uskuteční, se nachází v krásném horském prostředí s nádhernou přírodou a je moderně vybaven. Jde o rodinné středisko umístěné ve východní části Krušných hor, vzdálené pouhých 5 km od hranic s Německem, 6 km od Litvínova, 65 km od Drážďan a 95 km od Prahy.

V letním období může nabídnout svým návštěvníkům množství outdoorových i indoorových aktivit. Zároveň však uspokojí i ty, kteří touží po nerušeném odpočinku a klidné dovolené. Ve spojení s krásnou přírodou, která vás určitě překvapí svou rozmanitostí, je Sport areál Klíny ideálním místem pro zábavu a relax pro celou rodinu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru