Váš domov může být v klidu sám doma
KZ System
Zajímavosti

Chytré domácnosti stejně jako sofistikované zabezpečení se stávají standardem. V pestré nabídce je ale těžké se vyznat. Jak vybrat systém, který naopak nepřinese starosti navíc?

Zvolte proto instalaci kamerového a zabezpečovacího systému tzv. na klíč od společnosti KZ system s. r. o.

Proč volit právě tuto mosteckou firmu? Díky více než dvacetiletým zkušenostem a touze být stále špičkou mezi konkurencí svou nabídku neustále zlepšuje. Kombinace zabezpečovacích systémů JABLOTRON s profesionální kamerovou technikou značky DAHUA zaručuje naprostou bezpečnost pro domácnost i firemní prostory. Jsou ochranou před vyloupením, vytopením či třeba požárem. V kombinaci s cloudovými službami má zákazník možnost být okamžitě informován o vzniklém poplachu. Tím se předejde planým výjezdům bezpečnostních agentur, a tedy i zbytečně vynaloženým financím.

Není totiž nic horšího, než pocit nejistoty. Situace, když přijde poplachová zpráva a než se zjistí jeho příčina, zde zcela odpadá. Při zabezpečení od KZ system s. r. o. si totiž majitel pomocí online kamer může ověřit, došlo-li ke skutečnému riziku, nebo byl poplach detekován jinou příčinou. Okamžitě tedy ví, zda je vše v pořádku, nebo naopak může urychlit samotný zásah.

Samozřejmostí je prodloužená záruka, včetně technické podpory na bezplatné lince 800 114 116. K tomu při uzavření servisní smlouvy zákazník získá balíček monitoringu zdarma. Obsahuje datovou SIM s přednastavenými službami pro neomezené ovládání svého objektu. V rámci balíčku je možné díky Smart aplikacím systémy nejen ovládat, ale také zautomatizovat, využívat funkce oblíbených PUSH notifikací či krizových upozornění. A v neposlední řadě systémy do budoucna libovolně rozšiřovat.

Montáž zajišťují certifikovaní technici v rámci celé České republiky. Ryze český přední výrobce bezpečnostních systémů Jablotron Alarm udělil firmě KZ system s. r. o. nejvyšší možné ocenění „platinové partnerství“.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru