VIDEOREPORTÁŽ: Zaměstnanci Aisanu se bavili, přitom i pomáhali a také zkrášlili město
Rodinný den v Aisanu. Foto: Olga Markuzziová
Zajímavosti

Louny - Další z tradičních rodinných dnů lounské firmy Aisan se uskutečnil v sobotu 22. června. Nesl se v duchu kouzel a čarodějů.

Čarodějnický firemní den nabídl účastníkům příjemně prožité sobotního dopoledne, fajn zábavu, bohaté občerstvení, nápoje, i ledové občerstvení. Děti se bavily na několika nafukovacích atrakcích, mohly zažít virtuální realitu, pobavil je kouzelník a hudební divadlo Hnedle vedle. Společně s rodiči si mohly nechat pomalovat obličej, dívky a ženy líčily zástupkyně kosmetické firmy a všichni společně se mohli nechat vyfotit. Každý z dětí obdržel také tašku s dárky od firmy Aisan.

Čarodějnický dětský den nejen zaměstnance firmy a jejich rodiny pobavil, ale díky zakoupením některého z výrobků místní organizace Svazu tělesně postižených, také pomáhali. Kromě toho letos i zkrášlili na závěr rodinného dne okolí firmy výsadbou stromů.

https://www.youtube.com/watch?v=Zy7DPyztTqY

„Chtěli jsme na našem rodinném dnu letos udělat něco nového, a snažili jsme se inspirovat naší mateřskou firmou v Japonsku,“ uvedl Václav Douša, HR and GA Senior manager firmy Aisan Industry Czech.

V Japonsku se bude konat v roce 2020 olympiáda, která v Tokiu zanechá uhlíkovou stopu. Proto se firma Aisan rozhodola stopu zmenšit vysazením nových rostlin a stromů. Lounský Aisan se tímto nechal inspirovat a spojil se s Městem Louny, aby pokračoval v projektu města na výsadbu zeleně v průmyslové zóně, na který již městu nezbyly peníze.

Zaměstnanci se svými rodinami vysadili v sobotu 25 sazenic sakur, borovic a dalších ozdobných keřů v areálu firmy a v jejím okolí a připojili k nim i cedulky se svými jmény.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru