Darujte nevšední dárek. Adoptujte zvíře ze zooparku
Ilustrační foto Zdroj: Zoopark
Zajímavosti

Chomutov – Chcete darovat nevšední dárek? Co takhle někomu blízkému dát zvířátko, o které se ale nebude muset osobně starat, přesto mu bude tak trochu “patřit”. Chomutovský zoopark nabízí zájemcům adopci zvířat.

Vybírat můžete z desítek zvířat různých velikostí, druhů, ale třeba i podle povahy. Například manul je trochu náladový a občas na lidi prská. Los evropský je naproti tomu velice důstojné zvíře (tedy pokud na něj nepřijde říje). A mláďata makaků? To jsou prostě roztomilé dovádivé opičky. 

Pokud byste se rozhodli stát se adoptivním rodičem nějakého zvířete, nebo adopci darovat jako netradiční dárek pod stromeček, stačí vyplnit formulář na zoopark.cz/adopce-a-sponzoring/ . Najdete zde i další podrobnosti k adopci či sponzoringu. 

Zvíře si klidně může adoptovat i více lidí, třeba kamarádi nebo kolegové z práce, a založit mu tak velkou rodinu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru