OBRAZEM: Velmi blízké setkání s peklem! Lidé v Mostě stanuli tváří v tvář Krampusům
Krampus show v Mostě. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Most – Lucifer, vládce pekel, se stal v Mostě celebritou. S ohnivou kárkou si ho fotily stovky a stovky lidí. Stejně jako průvod dalších obyvatel podsvětí. V Mostě se konala velká Krampus show.

Zatímco některé děti si s krampusáky dělaly selfíčka, další se v pláči odvracely. A zatímco jedni pekelníci i přes děsivé vzezření ochotně pózovali, jiní se s diváky příliš nepárali. Dětem rvali čepice, prorazili zábrany. Koho měly tyhle zátarasy vlastně chránit? A tak se z vytyčeného koridoru někteří pustili mezi davy. Ušetřeni nezůstali ani bruslaři na ledovém kluzišti. Ti měli jediné štěstí: Kopyta a led nejdou dohromady, a tak zůstali krampusové za mantinely.

Taková byla hodinová show na náměstí. S divokou hudbou, spoustou kouře, ohnivých efektů a pod dohledem mnoha policistů a strážníků se zbraněmi. Taková je dnešní doba. Pekelná.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru