O ČEM SE MLUVÍ: „Potrhanej, bez zubů, ale přežil.“ Policie vyšetřuje incident na koupališti zatím jako výtržnictví
Ilustrační foto
Zajímavosti

Dubí – Policisté se zabývají napadením muže na koupališti v Dubí. Incident vyvolal na sociální síti velkou vlnu nevole. Policie jej vyšetřuje zatím jako výtržnictví.

Co se mělo na koupališti odehrát? Podle člověka, který měl být na místě a jehož zpověď se teď šíří po internetu, byla na počátku potyčka dvou matek kvůli dětem v brouzdališti. Když se jedné z nich rozhodl pomoci mladý muž, seběhlo se na něj šest, možná sedm další lidí a brutálně je začali bít.

Teprve po chvíli, když se k místu sbíhali další a další lidé a plavčík, mlácení údajně ustalo. „Vidím toho kluka. Krvavej, potrhanej, bez zubů, ale žije. Bazének plnej jeho krve, já ruce a nohy taky od jeho krve,“ popisuje muž, který spěchal poškozenému na pomoc. Pak prý dorazila policie.

Podle poznatků nešlo o rasově motivovaný čin. „Mladý muž se vložil do incidentu dvou žen, chtěl je uklidnit. Do toho se vložila skupinka dalších osob, která ho měla napadnout. Utrpěl zranění, byl převezen do nemocnice,“ potvrzuje policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Věc vyšetřují policisté z obvodního oddělení v Dubí. „Zatím je případ kvalifikován jako trestný čin výtržnictví. Policisté ustanovili osoby na místě, provádí výslechy podezřelých osob i svědků,“ dodala mluvčí. Policisté čekají na lékařskou zprávu. Není vyloučeno, že kvalifikaci rozšíří o ublížení na zdraví.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru