Ilustrační foto
Zajímavosti

Chcete zdůraznit svou individualitu a vytvořit image odhodlané a sebejisté dívky? Na pomoc přichází oblečení, účes a chování. Jako poslední detail doporučujeme použít vůni, která doplní celkový look. 

Produkty masového trhu ani nestojí za pozornost. V tomto případě doporučujeme vybrat nejlepší dámské parfémy ze speciální kategorie. V našem článku se dozvíte více o selektivních parfémech, abyste pochopili proč jsou momentálně na vrcholu popularity.

ČÍm se selektivní parfémy liší od analogů?

Především neobvyklými, odvážnými, někdy až šokujícími kombinacemi not v kompozicích. Selektivní parfumerie je zaměřena na vytvoření výrazného a jedinečného image. Je vhodný jak pro každodenní použití, tak pro speciální příležitosti. Muži i ženy, kteří používají niche parfémy s dlouhou vydrží, vždy vyčnívají z davu a přitahují pozornost ostatních. Máte rádi například vůni drahého tabáku, nebo dáváte přednost výrazným koženým akordům? To znamená, že svou exkluzivní vůni musíte hledat mezi selektivními parfémy.

Výhody a vlastnosti selektivních parfémů:

  • vyrábí se v omezeném množství;
  • má složitější strukturu. V takových vůních je mnoho různých tónů, mezi nimi můžete najít nečekané a zvláštní;
  • vyrábí se pouze z vysoce kvalitních surovin. Přírodní složky jsou velmi vzácné, pěstované na speciálních farmách za zvláštních podmínek.

Většina niche parfémů se vyrábí ve Francii. Pouze v této zemi existují specializované firmy, které vytvářejí téměř všechny potřebné přísady. Jiné země mají své vlastní značky, ale jsou málo známé.

Co byste měli vědět o těch nestandardních položkách?

Niche parfumerie není vhodná pro každého. Takovými kompozicemi svůj look doplňují odvážní lidé se zvláštním viděním světa, nezávislým na veřejném mínění. Nejlepší selektivní parfémy často obsahují syntetické složky, protože zdaleka ne všechny přírodní oleje a rostlinné extrakty mohou dodat kompozici zajímavý nádech. To platí zejména pro lehké, čerstvé vůně. 

Široký sortiment nejleších dámských parfémů najdete zde https://makeup.cz/categorys/324237/.

Exkluzivní vůně Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540, kterou vytvořil parfumér Francis Kurkdjian, je skutečným parfémovým pokladem, který zaujme od prvního přičichnutí. Tato úžasná orientální květinová kompozice vznikla k oslavě 250. výročí ikonického domu Baccarat. Parfém vás přivítá vzdušnými tóny jasmínu a šafránu, které následuje dřevitá ambra. Akordy bílého cedru a smrkové pryskyřice se vzájemně doplňují a nakonec dodávají kompozici slavnostní charakter. Ideální období pro použití této extrémně dlouhotrvající vůně s nádherným závojem je zima.

Květinově-aldehydová vůně Kilian Killing Me Slowly z nové kolekce The Art of Love uchvátí jemnou hedvábností růže. Dámský parfém s dlouhou vydrží Killing Me Slowly začíná jiskřivými aldehydovými akordy ovoce a lesních plodů - absolut z černého rybízu z Francie, liči a listy buchu z Jižní Afriky. Bulharská růže a hloh smíchané se sladkostí heliotropu tvoří srdce vůně. Lehký akord florentských kosatců postupně vnáší do základu nečekaný pudrový nádech, který se prolíná se sladkostí absolutu madagaskarské vanilky. 

Nejlepší elegantní dámský parfém Amouage Dia Pour Femme vás na okamžik přenese do skutečné arabské pohádky. Vůně zdůrazní look něžné a romantické, atraktivní a smyslné růže. Parfém byl uveden na trh v roce 2002 a od té doby neztratil na popularitě. Vrchní tóny postupně odhalují všestrannost parfému. Vůně bramboříku vás zahalí do květinové něhy. Listy fialky připomínají vůni čerstvě posečené trávy. Estragon a šalvěj dodávají pikantnost celé kompozici. Citrusový bergamot dodává pocit povzbuzení. Vonná kompozice obsahuje tóny pivoňky, kořene kosatce, turecké růže a květu broskve.

Nádherné aroma parfému Kirke od slavného italského parfémového domu Tiziana Terenzi potěší a inspiruje a vytváří magickou auru elegance a smyslnosti. Tato ovocná a chyprová elitní kompozice si za svou hrdinku vybírá luxusní ženu, která je skutečnou královnou. Úvodní tóny parfému Kirke tvoří sladká mučenka, maliny, nektar broskví, příjemná kyselost černého rybízu a hrušková šťáva.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru