VIDEO: Dáte si skvělé burgery? Peter z amerického Bostonu opět griluje v hospůdce v Kostomlatech
Peter s manželkou Kristýnou dávají do grilování spoustu pozitivní energie. Foto: e-deniky.cz
Lidé

Kostomlaty pod Milešovkou - Pravé americké cheesburgery, nefalšovaná Buffalo Wings nebo skvělé obří steaky z plemene Black Angus. To vše si opět můžete dát v Hospůdce U Kamila v Kostomlatech pod Milešovkou. Připravuje je mistr grilu Peter Lannigan. Američan z Bostonu, který se usadil se svou ženou Kristýnou na severu Čech.

"Vaření je moje vášeň, takže Kristýna a já jsme si řekli, že by to byl dobrý nápad začít tady s grilováním," svěřuje se Peter. Pravé americké burgery začal v hospůdce připravovat už vloni a vzbudil ohromný zájem. Grilování je jeho koníček. A protože k jídlu přistupuje s láskou, odpovídá tomu i výsledek. Do hospůdky míří nejen místní, ale je i cílem výletníků. Mnohdy i hodně z daleka.

https://www.youtube.com/watch?v=VIQ-vNjVjHY

Omáčky si Peter připravuje sám. Domácí jsou i limonády. Také suroviny jsou používány místní, ať už jde o brambory na chutné kořeněné hranolky, pečivo, vepřové či hovězí maso. To je například z Farmy Doupov. Peter se grilování věnuje, i když má ještě svoji práci. A navíc s Kristýnou dokončují dům v Mostě. "Ano, pracuji na plný úvazek pro naši společnost v Americe. Pracuji na dálku. Moje práce se řídí americkými hodinami. Obyčejně jsme online od 3 odpoledne do asi 11 nebo 12 večer," vypráví, zatímco připravuje objednávky.

To je nasazení! A potom pro Petera ještě následuje každý pátek, sobotu a neděli grilování v Hospůdce U Kamila. Kvůli zájmu je nejjistější udělat si rezervaci. Stačí navštívit tyto facebookové stránky. Aby byla atmosféra opravdu přátelská, hraje lidem pod zastřešenou terasou živá hudba.

Návštěvu hospůdky můžete spojit s vyjížďkou na kole po Českém středohoří, z Kostomlat můžete vyrazit také k místnímu hrádku. Dostatek parkovacích míst najdete v centru obce. K Peterovi dojdete do Radovesické ulice za pět minutek. Tak dobrou chuť!

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru