Živé výstupy komiků jsou stále populárnější i na severu Čech. Své řečnické schopnosti předvedou v mosteckém baru
V SOBOTU SVÉ UMĚNÍ PUBLIKU PŘEDVEDOU NAPŘÍKLAD TEREZA BONAVENTUROVÁ A JAROSLAV CERMAN. FOTO: KRAKEN BAR
Co se chystá

Most – V mosteckém baru Kraken se v sobotu 13. května odehraje třetí Stand Up Night. Našla si jedna z nejtěžších hereckých disciplín své publikum i na severu Čech?

V rumovém baru se tentokrát od 20 hodin představí stand up hvězdy pražského Comedy Clubu. „Tereza Bonaventurová je vycházející hvězdou Comedy clubu. Pražská komička, fotografka a odbornice na vizuální smog, o které ještě hodně uslyšíme. Jaroslav Cerman je výraznou a vlivnou postavou českého Facebooku i dalších sociálních sítí, kde jeho štiplavé komentáře čtou každý den tisíce lidí. Od roku 2014 se věnuje stand-up comedy a pravidelně je k vidění v pořadu Comedy Club na Prima Comedy Central. V roce 2021 účinkoval v seriálu Sestřičky. A také intelektuál, právník a spisovatel Jan Geryk je stálicí českého standupu a pravidelný vystupující Comedy clubu," představuje stručně sobotní účinkující Karel Fiala z Kraken Clubu. Tuto trojici doplní
mostecký komik a performer Vladislav Pešan. V Kraken baru vystupuje již potřetí a pravidelní hosté jej tak dobře znají. 

Do Mostu zavítala před měsícem i jedna z nejvýraznějších postav této zábavy Adéla Elbel s pořadem Na Stojáka, která se představila ve Studiu 3 Ponte Records. Nová vlna humorných vystoupení si tak našla své příznivce i zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru