Zahradní centrum v Údlicích slaví 20 let na trhu.
Chomutov

Údlice – Oblíbené Zahradní centrum Škuta na adrese Droužkovická 332 v Údlicích na Chomutovsku už dvacet let poskytuje na velké ploše zákazníkům nabídku rostlin, dřevin, zahrádkářských potřeb, dekorací, ale i různých grilů, či farmářských výrobků a služeb pro zahrádkáře. A právě tento víkend společně s vámi chystá oslavu svých dvacátých narozenin.

Víkend plný oslav nabídne spoustu dobrého jídla, pití, hudby a zábavy. Oslavy začnou již v pátek 10. května a potrvají až do neděle 12. května. Od pátku až do neděle se můžete těšit na nabitý program pro dospělé návštěvníky, a také pro děti.

V každém ze tří dnů se můžete těšit na zpěvačku Adélu Radimcovou, v sobotu a v neděli vám zahraje Alice a Tlapková patrola, také Pepe a Pipi a v neděli vás čeká vystoupení Divadla z Bedny. V pátek a v sobotu potěší gurmány šéfkuchař David Izák svým menu.

Každý z víkendových dnů si budete moct pochutnávat na dobrotách z místní kavárny a v neděli také na dobroty z Farmy Doupov v přistaveném foodtrucku.

Chybět nebude ani malování na obličej, tvořivé dílničky pro děti a nafukovací atrakce.

Od pátku do neděle bude návštěvníky provázet DJ a o hudební vystoupení se postará také kapela Maruška je pryč.

Akce se koná od pátku do neděle, každý den v době od 10 do 17 hodin.

0905skuta2 7f297

0905skuta1 af499

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru