TIP NA VÍKEND: V Kadani chystají Medové odpoledne. Přijďte si nakoupit nejrůznější dobroty z medu
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Kadaň - Sladké odpoledne v klášterní zahradě se uskuteční v neděli 14. srpna od 13 hodin. Těšit se můžete například na jarmark s nabídkou mnoha druhů medů a včelích produktů, medoviny, perníků atd.

Těšit se můžete také na dětské dílničky nebo workshop patchworku v relaxační zahradě. Můžete se těšit na kolekci "Pražské jezulátko" přivezenou z Mezinárodní patchworkové výstavy, která se konala v Brně. Vystaveny budou i qilty (deky) od českých autorek a těšit se můžete i na ukázky jiných ručních prací, které si můžete i vyzkoušet. Možnost nákupu drobných výrobků.

Od 13 do 16 hodin zahraje k poslechu kapela Nepřátelé rytmu. Od 14 hodin vás čeká včelařská přednáška v refektáři a pod ořechem ochutnávka místních medů spojená se soutěží o Oettlovu cenu o nejlepší med Kadaňska.

Od 16 hodin se pak můžete těšit na hudební pohádku divadélka Hnedle Vedle s názvem Hrátky s Tomem: Písničkový kabaret.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru