V sobotu se pojede oblíbený cyklistický závod Wembloudovy Hrby
FOto zdroj: FB/Wembloudovy Hrby
Co se chystá

Klášterec nad Ohří - V sobotu se uskuteční 14. ročník cyklistického závodu Wembloudovy Hrby.

Wembloudovy hrby je tradiční závod horských kol v přírodním areálu RC dráha / Oudaplac u Klášterce nadOhří. Trať WH je jezdivá a dynamická. Není na ní místo, kde by cyklista s průměrnou i lehce podprůměrnou výkonností musel tlačit. Snad jediná náročnější část, je sjezd v závěrečné části okruhu, ale i ten je stavěn tak, aby ho sjel každý.

Jedná se o dva okruhy v lesích, na úpatí Krušných Hor. Technická náročnost je průměrná, ale závod je divácky atraktivní, protože hlavní okruh, zkrácené okruhy a hlavně i dětské okruhy jsou vedeny okolo areálu. Dětské tratě jsou vedeny v okolí areálu po polních cestách a trávě s minimálním převýšením.

Přijeďte si zkusit krásnou trať na úpatí Krušných Hor. Propozice naleznete ZDE.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru