Klášterec zve na sobotní výlet: Vydejte se pěšky z Andělské hory na Šemnickou skálu
Zřícenina hradu Andělská Hora. Foto: Redakce
Co se chystá

Klášterec nad Ohří - Kulturní centrum v Klášterci pořádá v sobotu 11. června další výlet, tentokrát spojený s osmikilometrovou procházkou. Co vás čeká? Prohlídka zříceniny hradu Andělská hora, odsud procházka ke Štichlovu mlýnu s opékáním špekáčků (vezměte si vlastní) a nakonec Šemnická skála s krásnými výhledy.

Chcete, aby se děti podívaly na krásná místa, užily si hezký výlet a vy s nimi nemůžete? Přihlaste je, pro děti je připraven pedagogický doprovod.

Cena za výlet je 250 Kč. Cena zahrnuje průvodce a dopravu. Odjezd autobusu je v 9 hodin z parkoviště Kulturního centra v Klášterci nad Ohří. Přihlášky a platba poukazu v pokladně kulturního centra, nebo online.

1006vylet

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru