Přijďte si vybrat sport a zažijte gastro jinak! Na Kamencovém jezeře již tento víkend
ilustrační foto
Co se chystá

Chomutov - Přijďte si první zářijový víkend na Kamencové jezero vybrat sport a pochutnat si na dobrém jídle. 4. ročník Festivalu sportu proběhne v neděli 5. září od 10.00 do 16.00 hodin.

Na dvacet sportovních klubů se představí dětem i rodičům. Novinkou je letos „předskokan“ v podobě Food festivalu, který začne již v sobotu 4. září od 11.00 hodin. Jídlo z celého světa nabídne návštěvníkům 25 stánků. Rozmanitým programem vás provede moderátor Lukáš Budai. Tak vezměte celou rodinu a přijďte si užít víkend!

4. 9. 2021 11.00 - 21.00 hodin

Food festival pro celou rodinu, kde si všichni přijdou na své. Ochutnejte jídlo a pití z různých koutů světa a nakupte si různé dobroty s sebou domů.

Doprovodný program:

  • JF Miniramp Show
  • Skákací atrakce

5. 9. 2021 10.00 - 16.00

Festival sportu. Přehlídka sportovních možností našem městě. Nábor do většiny sportovních oddílů na jednom místě. Vyberte si nejvhodnější sport i vy.

Doprovodný program:

  • Family Food Gastro zóna
  • Slackshow + workshop
  • Skákací atrakce
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru