Chomutovské slavnosti opět nebudou. Přesto přinese léto do centra nabitý kulturní program!
Chomutovské slavnosti. Foto: archiv e-deniky.cz
Co se chystá

Chomutov – Místní umělci vystoupí v rámci kulturního programu Chomutov žije! Každý víkend v červenci a srpnu se budou moci návštěvníci těšit na pestré oživení letních dní.

Koncerty a divadelní představení proběhnou v městském parku, na náměstí 1. máje, v areálu Domovinka, v oblastním muzeu, anebo v atriu městské knihovny. „Chomutovské slavnosti byly z důvodu pandemických opatření zrušeny. Rozhodli jsme se ale během celého léta uspořádat více menších akcí, které nabídnou kulturní program pro návštěvníky napříč generacemi a současně podpoří hlavně místní umělce,“ upřesnil náměstek primátora David Dinda.

Pátky tak budou patřit kapelám a hudebníkům. Sobotní dopoledne učaruje rodinám s dětmi a každou neděli si užijete promenádní koncerty a country. Od prvního červencového víkendu se tak těšte na pořádně nabitý program, který vás bude bavit celé léto.

V pátek 2. července odstartuje kulturní program Nina Schwarzová a skupina The Elevators. V městském parku bude v sobotu 3. července program s názvem Přivezte si sluníčko, který je určený především pro ty nejmenší. A country odpoledne zažijete v hudebním altánku s kapelou Album.

Akce se uskuteční dle platných hygienických a bezpečnostních nařízení a doporučení vlády ČR.

podrobný program

0806chomutov1

0806chomutov2

0806chomutov3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru