Při promítání v jirkovském letním kině bude tentokrát pořádně chladno! Alespoň na plátně
Foto zdroj: FB Město Jirkov
Co se chystá

Jirkov - Na další promítání v letním kině v Jirkově můžete zajít tuto sobotu do Olejomlýnského parku. tentokrát se můžete těšit na český film Šťastný Nový rok.

V létě se trošku zchladíme zimní romantickou komedií o lásce, která má mnoho podob a nakonec si najde každého. Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí a úplní cizinci. Každý z nich tu má vlastní příběh. Na všechny bez rozdílu čeká řada romantických a komických situací a jedno velké překvapení.

Promítat se začíná ve 21:30 hodin. Deky nebo židličky vezměte s sebou, peníze na vstupenky nepotřebujete. Občerstvení si návštěvníci budou moci koupit v přilehlých restauračních zařízeních.

0708jirkovpromitani

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru