Neuvěřitelný zájem o Food festival v Kadani. Přes 500 ochutnávkových karet je vyprodáno!
V prodeji bylo 550 karet. Všechny jsou vyprodané. Zdroj: kultura Kadaň
Co se chystá

Kadaň - V Kadani se tuto neděli chystá první kadaňský Food festival. Je o něj takový zájem, že všech 500 speciální food karet na degustační menu bylo vyprodáno a během krátké doby zmizelo ještě dalších padesát, které organizátoři přidali. Pokud “ochutnávkovou” kartu nemáte, nezoufejte. I tak si tuto gastronomickou událost můžete užít.

Thajská, severská, asijská kuchyně nebo třeba steaky? Slané, pálivé, sladké? To vše můžete ochutnat na prvním kadaňském Food festivalu.  Vařit pro vás budou oceňovaní kuchaři. Nejen, že můžete ochutnat nevšední pochoutky, ale také uvidíte jejich přípravu.

Na speciální food kartu, která byla k dostání v předprodeji za 150 korun, dostanete pět degustačních porcí. Bez ní si můžete zakoupit jídlo a nápoje v prodejních stáncích. Na akci je nutné si přinést vlastní příbor.

Celý den návštěvníkům zpříjemní Janek Šesták s kapelou a děti se mohou vyřádit ve skákacím hradě.

Food festival se koná v neděli 26. května na Mírovém náměstí v Kadani. Začíná se už v 10.00 hodin, konec akce je naplánován na 16.00 hodin.

2405plakatfoodfestival

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru