V chomutovském divadle zazpívá Honza Nedvěd
V chomutovském divadle zazpívá Honza Nedvěd
Co se chystá

Chomutov – V chomutovském divadle vystoupí ve čtvrtek 9. března písničkář Honza Nedvěd.

Nejznámějšího českého folkového a trampského písničkáře zná jistě každý. Autorsky či pěvecky se podílel na desítkách desek, které vydával i sám nebo v tandemu s bratrem Františkem. Některé z jeho písniček takřka zlidověly.

Ve své téměř půl století dlouhé kariéře se několikrát odmlčel, naposledy před dvěma lety. Protože vloni oslavil sedmdesátiny, vypadalo to jako definitivní odchod ze scény. Své nesčetné příznivce však překvapil a především potěšil svým návratem na pódia. Ve čtvrtek 9. března v chomutovském divadle ukáže také svým chomutovským příznivcům, že Honza Nedvěd je jen jeden. Koncert začíná v 19.00 hodin.

Fotogalerie

 

Související článek

{article 6578}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru