Klášterec nad Ohří – Do Klášterce nad Ohří dorazí v sobotu 10. prosince vánoční kamion Coca – Coly. Santa Claus se skřítky pobaví děti i dospělé, návštěvníci akce budou moci přispět na dobrou věc.

0912cocacolakamion

Vánoční kamion Coca-Coly při loňské zastávce v Litvínově. Foto: Oldřich Háje

Kamion přijede v 16.00 hodin na parkoviště u Aquaparku. Děti se naučí vánoční tanec, na památku se mohou vyfotit se skřítky a ti odvážnější dokonce navštívit přímo Santu. Každý mu může pošeptat své přání nebo zarecitovat na pódiu básničku.

Prodávat se budou také vánoční suvenýry a výtěžek z prodeje poputuje do Městského ústavu sociálních služeb v Klášterci nad Ohří, který jej využije na pořádání kulturních akcí pro naše seniory.

Vánoční kamion byl letos v Ústeckém kraji už v Děčíně, Ústí nad Labem a Litoměřicích. Klášterec nad Ohří je posledním městem, kam v kraji zavítá.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru