Klášterec nad Ohří - Až na plakátovací ploše uvidíte plakát s výrazným nápisem CLAARA, poslechněte svou zvědavost a přistupte blíž. Okamžitě pochopíte že jde o ex zpěvačku Holek s měkkým i, Kláru Kolomazníkovou.

1212Klrak1

Zpěvačka Klára Kolomazníková.

Poslední dobou se objevovala spíš na stránkách bulváru, ale už se zase objevuje na pódiích, natáčí klipy a singly a chystá nové album.

Už jako členka skupiny Holki se věnovala sólovým projektům, v nichž logicky pokračovala po jejich rozchodu.

Její hudební dráha ale nebyla už před Holkami úplně nepopsaným listem. Maturovala na hudebním gymnáziu, poté navštěvovala Ježkovu konzervatoř. Takto vybavena se dostala do finále soutěže Český talent, díky čemuž byla pozvána na konkurs pro budoucí členky dívčí


  • Datum: 16. Prosince 2016
  • Místo: Music club a Sport Bar  - HOKEJKA, Nádražní ulice, Klášterec nad Ohří  ( Dříve Bar u Dvou Medvědů)

Po pěti letech a mnoha hitech skupina skončila a Klára pokračovala dál jako sólistka. První album s příznačným názvem „Sama“ vydala v roce 2004. Od roku 2005 působí v divadle Semafor. Zahrála si v divadelní hře Lysistrata a Kytice. Zkušenost má i s dabingem. V roce 2006 si pospíšila dalším albem „Toužím“.

Další album „Tajně“ vyšlo v roce 2009 u CS Music.

Z 19leté post puberťačky je již žena středních let a maminka, s jinak srovnaným hodnotami a zřejmě již vyřešenou minulostí, která plnila stránky bulváru. To jí dává možnost věnovat se v klidu tomu co umí nejlépe, zpívání. Pod novým jménem natočila dva klipy k singlům jako ochutnávku z posledního alba. Nebe spí a Po kapkách. Album se chystá na začátek roku 2017 bude se jmenovat „Nebe spí“ a jako interpret nebude poprvé uvedena Klára Kolomazníková ale CLAARA. Nové album vzniká ve spolupráci s producentem Petrem Fiderem, který stvořil dívčí kvartet Holki, v nichž se proslavila, a později i duo Verona v němž Fider působí. On je také výhradním autorem všech písní z tohoto alba. Nové umělecké jméno je zvoleno tak trochu ve stylu chytré horákyně. Na jedné straně za sebou nevláčet stín bývalých úspěchů, na druhé straně se úplně od své hudební minulosti neodstřihnout. Prostě restart.

Klára má ráda pejsky, a tak se od jara 2016 stala redaktorkou nového internetového magazínu Pejskování.cz .

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru