Most - Ulice Jiřího z Poděbrad v Mostě se v sobotu promění na obří klouzačku. Tam, kde se chodí a kde jezdí auta, se bude jezdit na vodě, a to díky akci Slide Czech. Vyroste tam nafukovací tobogán. Zábava s placeným vstupem se uskuteční od 10 do 17 hodin.

Co se skrývá pod názvem Slide Czech? Jedná se o velice úspěšnou vodní atrakci, která si za poslední roky vybudovala velké jméno především v USA nebo Austrálii. Nyní tato jedinečná, až 310 metrů dlouhá (dle dostupného sklonu a prostoru), skluzavka přijíždí i do měst po celé České republice.

Tato zábavná vodní atrakce je ideální do letních horkých dnů. Zúčastnit se jí může každý, kdo je starší 6 let (včetně). Jedná se tedy o atrakci vhodnou pro téměř všechny věkové kategorie. Kamarádi, rodiny s dětmi, mladí i dospělí, všichni si přijdou na své.

Nedílnou součástí akce Slide Czech ve všech městech samozřejmě bude i bohatý doprovodný program, jenž bude probíhat po celou dobu konání akce. Na místo dorazí také několik vybraných hokejistů klubu HC VERVA Litvínov, kteří se budou přítomným účastníkům podepisovat. V odpoledních hodinách (kolem 15. hodiny) také dorazí člen slavné naganské party, bývalý hokejista a politik Jiří Šlégr.

Více informací o události naleznete na www.slideczech.cz nebo na oficiálním Facebooku.1008slide

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru