Chomutov – V Chomutově pokračuje multižánrový festival Otevřeno. Od úterý 7. června do čtvrtka 9. června můžete v divadle a Kulisárně navštívit několik dalších zajímavých představeních – od originálního černého divadla až po stand – up comedy Ondřeje Sokola.

Ondřej Sokol. Foto: www.otevreno-chomutov.cz

Městské divadlo - 7. června

Deja vu - černé divadlo
Nové pojetí originálního černého divadla se vážně i nevážně i zabývá soudobým životním stylem. Ukazuje, jak moderní komunikační technologie řídí lidské osudy. Vykresluje lidský život humorně, poeticky a pravdivě beze slov pouze pomocí výtvarných prvků černého divadla, tance, pantomimy a hudby. Jediné černé divadlo v Praze, které vám částečně prozradí vás čeká krátká ukázka techniky černého divadla. . Můžete se tak na chvilku i vy stát hercem přímo na jevišti od 20.00 hodin.

Kulisárna - 8. června

Kieslowski
Kieslowski je hudební projekt dvou zajímavých muzikantských osobností, Davida Pomahače alias DKP (působil v kapelách Bez peří či Houpací koně) a pianistky a zpěvačky Marie Kieslowski. Jejich hudba, kterou sami označují jako urban folk, vychází z akustického zvuku kytary, piana a kontrastu dvou barevně výrazných hlasů. Během šesti let, v nichž vydali tři alba, se postupně zvukově rozrostla, zejména na zatím posledním z roku 2014, které produkoval Jan P. Muchow. Duo Kieslowski - to jsou upřímné silné texty, originální aranže a zajímavá kombinace mužského a ženského hlasu. Sami se můžete přesvědčit od 20.00 hodin.

Zero – Teatr novogo fronta
Nic, nic a najednou uprostřed ničeho se objeví něco. S menším či větším přičiněním, vlastním i cizím, to neustále roste a roste. Jenomže kam? Je to vlastně smutné, ale klaun se směje. Nová pouliční inscenace Iriny Andreevy je humorným zobrazením lidských slabostí v průběhu času. Nejsme nic, jenom pohybující se skládačka lidských hříchů. „Zastavte vesmír, chceme vystoupit!“ - před Městským divadlem v Chomutově od 21.30 hodin.

Městské divadlo - 9. června

Celebrity – stand up comedy
Nečekaný pohled do soukromí Ondřeje Sokola a téměř všech umělců v České republice od 19 hodin v Městském divadle v Chomutově. „...stand up je disciplína, kde je člověk sám za sebe, a tím pádem je to něco mezi románem na jevišti, epickým vyprávěním, a zvláštním, odlehčeným hraním...“ Ondřej Sokol.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru