Žatec - Městské divadlo v Žatci zveřejnilo jako pořadatel první informace o letošní Dočesné - devětapadesátm ročníku slavností chmele a piva.

Snímek z loňské Dočesné. Foto: e-lounsko.cz

Letošní Dočesná se uskuteční 2. a 3. září, samozřejmě v Žatci. Vstupné se tradičně platit nebude. A známa už jsou i jména kapel, které vystoupí na několika pódiích ve městě.

Vystoupí: VAŠO PATEJDL, UDG, HONZA NEDVĚD, WALDA GANG, ALICE & DAN BÁRTA, VISACÍ ZÁMEK, DOGA, WONHOUT, DOCTOR PP, ALEŠ BRICHTA, STROY, JASNÁ PÁKA & DAVID KOLLER, ANETA LANGEROVÁ, QUEENMANIA, MYDY RABYCAD, FLERET, KOMUNÁL, PAVEL DOBEŠ, ROOT, TOP DREAM COMPANY, ČANKIŠOU, LOCHNESS, ŽATEČANKA a další.

"Postupně budeme zveřejňovat články a další potřebné informace," uvedl Karel Fiala z Městského divadla v Žatci. Už se těšíte?

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru