Chomutovsko - Neobvyklá akce se koná v sobotu 21. května na Statku Hořenice na Kadaňsku. Nadšenci tady pořádají soutěž v hodu kravincem. Překoná někdo rekord z Ameriky z Oklahomy, který je 57 metrů?

Zdroj: plakát na akci Hod kravincem 2016

Akce začíná na statku v 10.00 hodin. Házet se bude vysušeným kravincem, placičkou, která připomíná frisbee. K hodu lze využít jen kravince vyprodukované hořenickým dobytkem. Závodník si může vybrat, které lejno se mu líbí, ale nesmí si kravinec nijak upravovat. Závodník musí být starší 15 let, k dispozici bude mít dva hody.

Pro děti organizátoři vymysleli soutěž v házení bobků do klobouku. Maminky se nemusí bát, na rozdíl od kravince nebudou bobky pravé.

Pro všechny - závodníky i diváky - bude připraveno občerstvení (pivo, limo, buřty).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru