Vroutek – Rocková a taneční kapela, jejíž historie sahá do druhé poloviny šedesátých let, vystoupí 25. března ve Vroutku na Podbořansku. Přijďte se pobavit a zatancovat se skupinou Brutus a brutální tanečnicí Charlotte. Začíná se v devět večer.

Skupina vznikla v roce 1966 pod jménem Mandragora v Rakovníku. V době normalizace byla několikrát nucena činnost pozastavit a vždy ji obnovila pod novým názvem. Po sametové revoluci vystupuje pod názvem Brutus a objíždí se svými čtyřhodinovými zábavovými koncerty celou Českou republiku, od sálů velkých měst po sokolovny v zapadlých vesnicích. V roce 1995 skupina hrála ve filmu Indiánské léto Saši Gedeona, podílí se na sitcomu Comeback, kde fragment songu kapely Zdá se mi tvoří jeho znělku a samotní členové skupiny hrají ve dvou jeho dílech. Píseň Gorila zní i ve filmu Okresní přebor. Za celou historii skupiny se v ní vystřídalo 47 muzikantů.

V současnosti hraje kapela ve složení Vladimír Hasal (oficiální kapelník), Alexander "Sáša" Pleska (front man), Pavel Fišar, Milan Křížanovský, František Matějovský, Václav Trlica, Jozef Kupčík, Zbyněk Šlajchrt (občas), Jan Bitman (občas), Michal Cerman (občas). (Zdroj: Wikipedia)

Stránky události na FB můžete sledovat zde

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru