Březno u Chomutova - Different Car Club (DCC) Chomutov společně s kluby Autosrazy Březno, DCC Most a DCC Ústí nad Labem pořádají zahájení tuningové sezóny 2016. Kdy a kde? v sobotu 23. dubna 2016 na letišti v Březně u Chomutova od 10.00 hodin.

Letiště u Března u Chomutova nabízí bezpečný uzavřený prostor. Foto: archiv DCC

Different Car Club byl založen za účelem "dát mladým nevyřáděným řidičům možnost mimo silnice ukázat své schopnosti - jak řidičské, tak i ukázat svou tuningovou úpravu".

Co to tuning je? Skoro každý má v hlavě zafixováno rychlé nebezpečné auto... není tomu tak! Mnohdy je tuningové auto v lepším technickém stavu než vozidlo určitých sort lidí. Tuning je vlastně jakákoliv úprava vozidla jak vzhledová, tak  i technická, podle potřeb a přání majitele vozidla.

"Už jen to, že změním vzhled vozidla, tak jak doposud nebylo nikde viděno, už znamená tuning. Najdou se samozřejmě i extrémisté, kteří ladí především motor a pak brázdí naše silnice rychlou jízdou... I takovýmto "tunerům" chceme dát možnost a prostor "vyřádit se" se sobě rovnými na uzavřeném prostoru, kde neohrožují ostatní účastníky provozu," říká Veronika Horáková z DCC Chomutov.

Letiště u Března u Chomutova nabízí bezpečný uzavřený prostor. Foto: archiv DCC

DCC má s tímto letitou zkušenost a i zpětnou vazbu, kdy cílem je osvědčené snížené množství těchto řidičů na silnicích. "Tzv. dejde dětem hřiště, a oni si tam budou hrát," shrnuje Veronika Horáková.

Na sobotní akci si můžete zakoupit něco dobrého z cateringu, nějakou samolepku či trička klubu a nebo sponzora CAR WARS, který pořádá své "větší akce" na Panenském Týnci dvakrát ročně, kdy první akci pořádá teď v květnu, a to od pátku do neděle od 20. až 22. května 2016.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru