V Jirkově bude celý týden probíhat zápis do ZUŠky
Vystoupení školního orchestru na loňské prezentaci ZUŠ na dvoře před školou. Foto Milena Sailerová
Co se chystá

Jirkov – Uvažujete o tom, že svého potomka zapíše na Základní uměleckou školu v Jirkově? Tak tento týden máte možnost. Dnes odpoledne (pondělí 28. května) se dokonce můžete seznámit se všemi obory.

Tento týden bude v Jirkově patřit místní základní umělecké škole. Dnes odpoledne od 16.00 hodin se na zahradě školy budou prezentovat všechny obory, které nabízí. V následujících dnech pak můžete do některého z nich své dítě zapsat. Zápis na rok 2018/2019 bude probíhat od 29. května do 1. června vždy od 13.00 do 17.00 hodin. Dítě je možné přihlásit na hudební obor (klavír, klávesy, kytara, bicí, flétna, zpěv…), výtvarný obor (malba, kresba, grafika, textilní obor, modelování….), taneční obor (současný i klasický tanec, step…) nebo literárně – dramatické obor (divadlo, recitace).

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru