Chomutovsko – Už víte, jak a kde budete trávit nadcházející víkend? Kdybyste čistě náhodou plán neměli, přinášíme vám pár tipů z regionu, kam se můžete vypravit.

femi a 225

Foto: zdroj - www.facebook.com/femitone

SOBOTA 23. května

JirkovMezinárodní setkání sběratelů pivních suvenýrů – Akce se koná v jirkovském Kulturním domě (u autobusového nádraží), začíná v 7.30 hodin ráno a délku trvání uvádí pořadatel šest a půl hodiny.

JirkovToulky přírodou s Archou – Výlet do Bezručova údolí, jehož cílem je hledání tajemství jarní přírody kolem nás. Trasa celkem 15 km po zelené stezce. Na cestě bude zkušený a turisticky zdatný dospělý doprovod, tedy koordinátorka Dětského klubu Michaela Nevrlá a dobrovolník Aleš Brožík. Buřty, svačinu a pití s sebou. Sraz je v 8.00 na jirkovském Náměstí Dr. E. Beneše, poté se odjíždí autobusem „1" do Chomutova. Konec akce je naplánován na třetí hodinu odpolední, dospělí zaplatí 60, děti pak 40 korun.

JirkovDivadelní a hudební festival – Akce se koná v Kludského zahradě, začátek je naplánován na 13.00 hodin (délka trvání 8 hodin). Těšit se můžete na Blues Up7 (13 hodin, bigbeat), Kocour Modroočko (14 hodin, divadlo Krapet), Příběhy včelích medvídků (15.30 hodin, divadlo Krapet), Vladivojna La Chia a Violoncellistka Terezie Kovalová (17 hodin, alternativní pop), Pískomil se vrací (18.30 hodin, hudební show), Blues Up7 (19.30 hodin), Zrní (20.30 hodin, něžný hudební artbrut).

StrupčiceZahájení letní sezony sportovního areálu – více čtěte zde.

ChomutovSeveročeské farmářské trhy – náměstí 1. máje, začátek 8.00 hodin

ChomutovChomutovský skřivánek – Okresní soutěže dětí ve zpěvu lidových písní. Akce probíhá v chomutovské knihovně, začátek je v 9.30 hodin.

KadaňPohádkový večer (odpoledne) ve Františkánských zahradách – Pohádková akce pro děti i jejich rodiče začíná ve 14 hodin, vstupné zdarma.

KadaňFemi Temowo - Femi Temowo, Nigérijec, nyní žijící v Londýně, je jazzový hudebník a příležitostný zpěvák, který se nejvíceproslavil jako kytarista hrající po boku zesnulé Amy Winehouse. Na programu budou jak klasické jazzové standardy, tak i jazz s nádechem afrických kořenů. Koncert se koná v kadaňském Amfíku, začátek je naplánován na 19 hodin a za vstup zaplatíte 100 korun v předprodeji a 150 na místě.

NEDĚLE 24. května

ChomutovJak víla Modrovláska splnila tři přání - Pohádkový příběh z Podkrkonoší, který na motivy pohádky Svatavy Pavlové napsala Hana Hessová. Vhodné pro děti od 3 do 11 let. Výpravná veselá pohádka plná písniček vás zavede do lesního království Modrovlásky, moudré a spravedlivé víly, která Matěje s Andělkou odmění za dobrý skutek kouzlem. Představení proběhne v Městském divadle, začátek bude v 15 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru