Bezděkov - Soutěž Offroad trial se každoročně vrací do stále oblíbenější lokality v Bezděkově u Žatce. V tamním prostoru u místního rybníka bude opět připraveno závodiště pro posádky této soutěže osobních terénních aut jezdících v připravených sekcích.

V sobotu  11. a neděli 12. dubna  se tam sjedou posádky z celé České i Slovenské republiky. Jednotlivé vozy jsou rozděleny do několika kategorii. Vždy podle rozměrů a výkonnosti. Návštěvníci se mohou těšit takém na velké množství doprovodného programu.

Připraveny budou koncerty regionálních kapel, ale také ukázky vojenské historie nebo přelet ultra lehkých letadel. Malé děti se pak také vyřádí zcela zdarma  na kolotoči nebo skákacím hradu.  Určitě také letos to bude pro všechny adrenalinový zážitek a příjemně prožitý  víkend.  Program začíná vždy od 10:00 hod.  Podrobnosti o závodech a pravidlech si můžete najít vždy na: www.offroadtrial.cz nebo na www.offroadklemo.cz.

Vstupné:

80,- ( děti pouze 50,-)

Doprovodný program:

Sobota 11.4.

  • HASIČI POSTOLOPRTY – zásah u nehody
  • KLUB VOJENSKÉ HISTORIE – ukázka historické bitvy
  • 15:00 PODIUM – koncerty regionálních kapel
  • Postupně zahrají: Hlahol Teplice, Schlak, Mastergate, a další
  • Moderují: Dan Adam a  Karel Fiala  ( oba Rádio Relax)
  • Dále budou připraveny jízdy předváděcích vozů, kolotoč a skákací hrad pro děti ZDARMA

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru