Chomutov – Chomutovská Hřebíkárna pokračuje ve skvělé sérii hudebních večerů. Po parádním zážitku a do posledního místa vyprodaném Luboši Pospíšilovi přivádí další zajímavé jméno. Příští sobotu se zde představí písničkář a harmonikář Václav Koubek s kapelou, e-chomutovsko pro vás opět připravilo čtyři vstupenky.

koubek43

Václav Koubek

S lehkým nádechem nadsázky by se dalo říci, že Václav Koubek je univerzální umělec. Na svém kontě má jednak pěknou řádku hudebních alb, podepsán je ale také pod pár knihami, hraje ve filmech (Šakalí léta, Čert ví proč, Mikola a Mikolko atd.), skládá filmovou hudbu (Co chytneš v žitě), píše scénáře a občas si „střihne" i režii. Aby toho nebylo málo, neznámá mu nejsou ani „prkna, která znamenají svět". Jednu z rolí si zahrál dokonce i v Národním divadle (Zvony).

Harmoniku a zpěv Václava Koubka doprovodí na Hřebíkárně Jaroslav Jeřábek (saxofon), Martin Rychta (bicí) a Jan Ponocný (kytara).

Kdy a za kolik

Na koncert Václava Koubka se můžete vypravit v sobotu 14. března, začátek je naplánován na 19.00 hodin. Za vstup zaplatíte 200 korun v předprodeji (recepce Hřebíkárny), 260 pak na místě v den konání.

Soutěž o 2x2 lístky

Jak jsme v úvodu uvedli, i tentokrát jsme pro dva z vás připravili po dvou vstupenkách. Pravidla, podle kterých hrajeme, jsou již známá, přesto je znovu zopakujeme. Odpovězte správně na soutěžní otázku, odpověď nám posílejte na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a pak již stačí čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude v pátek 13. března v 12.00 hodin přesně. (Upozornění: Odpovědi bez telefonního kontaktu nebudou do soutěže zařazeny, v případě, že se nebudeme moci dovolat, losujeme dalšího výherce.)

Soutěžní otázka: Napište nám alespoň jeden název knihy, jejímž autorem Václav Koubek je...

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru