Chcete, aby se vaše láska cítila jako princezna? Vezměte ji na valentýnskou projížďku kočárem
Ilustrační foto. Zdroj: zoopark
Co se chystá

Chomutov - Ještě stále nevíte, čím udělat radost svému protějšku na Valentýna? Tradiční pugét květin nebo večeře určitě nezklame, ale co takhle darovat něco opravdu romantického, na co se nezapomíná.

Podkrušnohorský zooparku nabízí pro zamilované páry valentýnské projížďky kočárem. Jízdy se budou pořádat ve středu 14. února přímo v Podkrušnohorském zooparku. Jedna přijde pár na 250 korun.

Nastupovat do kočáru se bude u horní pokladny zooparku. Tady jízda poté i skončí. Na valentýnskou projížďku je nutné se předem objednat na e-mailové adrese: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pozor, o valentýnské vyjížďky je velký zájem, k dispozici jsou už pouze poslední čtyři termíny.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru