Chomutov – Letí to, letí. Není to tak dlouho, co jsme na adventních věncích zapalovali první svíčku, a za pár hodin se rozhoří předposlední z čtveřice. Sváteční čas dodržují od počátku poctivě také na chomutovské Hřebíkárně, týden co týden je zde na každý nedělní podvečer nachystán adventní koncert. Toho zítřejšího se podruhé v řadě chopí chomutovská pop-rocková formace Zfleku.

zfleku1312

Koledy a vánoční písně napříč žánry

Soubor (nebo chcete-li trio) je větší částí skupiny Zfleku, která se zaměřuje na popové a rokové hity 80. a 90. let minulého století v jejich akusticky upravené podobě. Původně toto uskupení začalo spolupracovat, aby doprovázelo např. svatební obřady. Kromě vlastního repertoáru je schopné a ochotné zahrát na přání ženicha a nevěsty téměř cokoliv. Od těchto aktivit byl již jen krůček k tomu, že bylo na přání sestaveno pásmo vánočních písní a koled. Trio hraje ve složení: Martina Kuželová (piano, kytara, zpěv), Petr Vokálek (kytara, ukulele, zpěv) a Josef Plavajka (housle, zpěv). Na adventním koncertu zazní jak známé české koledy, tak také české vánoční písně z oblasti jiných žánrů. (zdroj: www.zfleku-chomutov.cz)

Na třetí adventní koncert na Hřebíkárnu se můžete vypravit zítra (neděle 14. prosince), začátek je naplánován na 18 hodinu, vstup je zdarma.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru