Chomutov – Advent. Období čtyř neděl před vánočními svátky, začátek liturgického roku. V časech dřívějších doba postní se zákazem veškeré zábavy, doba dnešní advent naopak zpěvem oslavuje. Nejinak tomu bude i na chomutovské Hřebíkárně, kde pro vás připravili čtvero adventních koncertů.

comodo2911

Na první z nich se můžete vypravit již zítra, tedy v neděli 30. listopadu. Od 18 hodin se tady představí pěvecký sbor chomutovského gymnázia, Comodo.

Adventní neděli číslo dvě (7. prosince) a tři (14. prosince) obohatí na Hřebíkárně svým vystoupením chomutovská kapela Zfleku. Oba koncerty začínají v 18 hodin.

Na poslední hudební sváteční počin se do rekreačního centra můžete vydat v neděli 21. prosince. Čas koncertu zůstává stejný jako v předchozích případech, těšit se pak můžete na dětský pěvecký sbor Světlušky z jirkovské ZÚŠ.

Důležitá a zároveň potěšující informace závěrem, vstupné na uvedené adventní koncerty se neplatí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru