Chomutov - Velmi rozmanitý program různých akcí čeká na Chomutovany i turisty v listopadu. Uskuteční se například velmi zajímavé výstavy, zábavu přinese zoopark i divadlo a napětí se dočkají fanoušci hokeje, fotbalu i tance.

Anatomické anomálie ukazuje výstava Katastrofy lidského těla. Ta zaplňuje sklepy Špejcharu do 9. listopadu. Voskové figuríny ztvárnili umělci podle skutečných lidí, například siamských dvojčat či vlčího muže. Zcela z jiného soudku je výstava skla Moser. Nádherné kousky z křehkého materiálu si lidé budou moci prohlédnout v galerii Špejchar do konce prosince.

Další zajímavá podívaná se odehraje v kině Svět. Návštěvníci si prohlédnou prostory Vatikánských muzeí a Sixtinské kaple prostřednictvím ULTRA 4K/3D filmových kamer. Exkluzivní prohlídka okem kamery se koná 15. listopadu od 19 hodin.

Pro vášnivé milovníky sladkého, čokolády především, je jako stvořená přednáška Život s vášní a čokoládou. Ta přítomným poví vše o sladké neřesti a navíc kousky smyslnosti budou moci i ochutnat. Čokoládové snění začne 19. listopadu v 17 hodin ve velkém sále SKKS.

Dva příjemně ztrávené večery nabídne divákům městské divadlo. Nejprve 12. listopadu v 19 hodin komedii Sextet o změně pohlaví a reakcích okolí hlavního hrdiny, poté 26. listopadu od 19 hodin komedii Manželský poker o manželství i milencích.

Milovníci country hudby si užijí koncert skupiny Cop. Kapela vystoupí 6. listopadu v 19 hodin v Kulisárně. Kdo má rád hudbu i s tancem, jistě přivítá pravidelný Večerníček pro seniory. Taneční podvečer s Malou českou muzikou začne 15. listopadu v 17 hodin v kulturním domě na Zahradní.

Veselo bude i v zooparku. Tam se 8. listopadu sejdou účastníci Rodinného zápolení při patnácté akci Uspávání ježečků. Ve Staré Vsi si 15. listopadu budou lidé vyrábět lampiony při Řemeslné dílně. Také v listopadu pokračují večerní procházky zooparkem každý pátek, v sobotu jsou zas večery určené procházkám po Staré Vsi. Oba druhy prohlídek začínají v 17.30 a je nutné se na ně předem objednat.

V listopadu si neodpočinou ani sportovci a jejich fanoušci. Zimní stadion zaplní hned čtyřikrát v měsíci hokejisté. Již 8. listopadu se chomutovští Piráti utkají s Havířovem, 12. listopadu s Českými Budějovicemi, 19. listopadu s Prostějovem a 26. listopadu s Litoměřicemi. Zápasy začínají vždy v 17.30.

Zkrátka nepřijdou ani fanoušci fotbalu. Chomtuov se 15. listopadu v 10.15 hodin utká s týmem ze Štěchovic.

Povzbuzení publika si jistě zalouží i tanečníci při Velké ceně města Chomutova. Prostory městského divadla zaplní 16. listopadu od 14 hodin účastníci mezinárodní soutěže ve sportovním tanci BAM ve standardních a latinskoamerických tancích.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru