Chomutovsko – Už víte, jak strávíte třetí listopadový víkend? Připravili jsme pro vás pár tipů, kam se můžete vypravit...

PÁTEK 14. LISTOPADU

Kadaň – Dífčí válka

Jako první tip na zpestření prodlouženého víkendu nabízíme divadelní představení kadaňského souboru Navenek. Naposledy se bude hrát slavná komedie podle námětu Františka Ringo Čecha, Dífčí válka, a ochotníci se budou mít hodně co otáčet. Pro velký úspěch hry totiž ke svému vyprodanému večernímu vystoupení přidali ještě jedno představení odpolední. To začíná v 17 hodin v KZ Orfeum, za lístek zaplatíte 50 korun.

SOBOTA 15. LISTOPADU

Chomutov – Farmářské trhy

Chomutovské náměstí obsadí opět stánky pěstitelů a prodejců. Další díl farmářských trhů proběhne tradičně od 8 do 12 hodin.

Chomutov – Řemeslná dílna v zooparku

Chcete si vyrobit vlastní lampion? Pak si nenechte ujít Řemeslnou dílnu ve Staré Vsi (Podkrušnohorský zoopark). Zábavné odpoledne začíná ve 14 hodin a kromě platné vstupenky do zooparku nepotřebujete vůbec nic. Jak organizátor uvádí, veškerý materiál pro výrobu lampionků bude zajištěn.

Kadaň – MIG 21

Kapela MIG 21 v čele se svým charismatickým vůdcem Jiřím Macháčkem sice deset let nevydala řadové album, ale vloni se rozhodla, že zamrzlé ledy malinko roztají a ona s nimi pohne. V důsledku toho vydala i nový videoklip a hovoří o plánech na novou desku. Videoklip ke skladbě "Mávej" si kapela režírovala sama, za kameru se postavil Miki Křen. "'Mávej' není nová věc, je to stará dobrá Sinatrova 'My Way' s českým textem, kterou už dva roky hrajeme, ale teprve teď jsme se rozhodli ji dodělat i ve studiu a natočit k ní klip a podle toho ji hrát. Tím je, snad dá se říci jako že nová, ale máme vedle ní už i čerstvější kusy," řekl Macháček.

Do Kadaně přijedou MIG 21 představit to nejlepší ze své třináctileté kariéry. Koncert proběhne v KZ Orfeum, začátek je naplánován na 20 hodin. Vstupné v předprodeji (kadaňské infocentrum a portál ticketstream) stojí 250 korun, na místě zaplatíte 300 korun.

NEDĚLE 16. LISTOPADU

Chomutov – taneční Gala

Na zajímavou sportovně – společenskou akci můžete vyrazit v neděli do chomutovského divadla. Od 14 hodin se zde bude konat další ročník Velké ceny města Chomutova v mezinárodní soutěži ve sportovním tanci.

Jirkov – Výroční koncert pěveckého sboru Ventilky

Komorní smíšený sbor Ventilky vznikl v roce 1998 při ZUŠ v Jirkově. Repertoár sboru tvoří díla všech slohových období s akcentací na sborovou tvorbu 20. století - především spirituály a jazzové skladby. Sbormistry sboru jsou Mgr. Luboš Hána, absolvent oboru sbormistrovství, který v současné době působí na katedře hudební výchovy Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem a Marie Hánová, absolventka oboru sbormistrovství tamtéž.

Šestnáct let svého působení oslaví Ventilky tradičním výročním koncertem, ten se uskuteční v sále základní umělecké školy v Jirkově od 18 hodin. Předpokládaná délka koncertu je 120 minut.

Kadaň – O princezně Leontýnce

Divadlo v Kadani ještě jednou, tentokrát pro děti. Od 15 hodin vystoupí na Střelnici soubor profesionálních herců pražského Liduščina divadla a zahraje veselou dračí pohádku o pravém přátelství. Za představení zaplatíte 30 korun, děti do tří let a dospělý doprovod půjde zdarma.

Klášterec nad Ohří – Kocour Modroočko

Na divadelní pohádku mohou v neděli vyrazit rodiče s dětmi také v Klášterci nad Ohří, od 15 hodin tady v místním Kulturním domě vystoupí se svým Kocourem Modroočkem Mladá scéna z Ústí nad Labem. Vstupné činí 50 korun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru