V Kadani se koná Restaurant day. Luxusní dobroty bude možné ochutnat v parčíku na Löschnerově náměstí
V parčíku na Löschnerově náměstí budete moci v sobotu ochutnat třeba tenhle vegaburger. Zdroj: facebook/Cukr, káva, limonáda Kadaň
Co se chystá

Kadaň – V Kadani se po roce opět uskuteční Restaurant day, celosvětová akce, kdy si amatérští kuchaři otvírají na různých místech na jeden den své restaurace a předvádějí, co umí. V Kadani můžete přijít ochutnat různé dobroty v sobotu 19. srpna od 16.00 hodin na Löschnerovo náměstí.

Po úspěšném loňském nultém ročníku se bude Restaurant day konat i letos v parčíku na Löschnerově náměstí. Bude si kam sednout, ale neváhejte si přinést i vlastní deky a piknikovat pod širým nebemi. Těšit se můžete na známé tváře, které si pro Vás i letos připravily spoustu dobrot.

Parta z Cukr, káva, limonáda chystá pochoutky sladké i slané, které doplní výborná káva a domácí limonády z ovocných a bylinkových sirupů, které si sami připravují. 

Další spoustu gurmánských zážitků připraví tým Marcely a Antoina. Letos kromě bretaňských slaných pohankových palačinek připraví také sladkou variantu z pšeničné mouky, tzv. crepes. Jistě ji uvítají především děti.

A do třetice sestavil opět svůj kuchařský tým i organizátor kadaňských Férových snídaní - Statek Hořenice pod vedením šéfkuchaře Steffena. Steffen vsadil na tradiční surovinu v netradiční úpravě, a sice hrách (samozřejmě v bio kvalitě), který na statku letos sklidili.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru