O víkendu je tu Březenská pouť. Přinášíme program
Chystá se březenská pouť.
Co se chystá

Březno - Už za pár dní se na Chomutovsku koná tradiční Březenská pouť (ve dnech 18. – 20. srpna 2017). Na co vše se tam můžete těšit? Přinášíme program.

18. srpna koncertuje v parku amatérská skupina Mad Ride od 17.30 h., v 18 h. vystoupí v kostele sv. Petra a Pavla místní pěvecká skupina SILENTIUM24, od 20 h. opět v parku The Beatles revival.

V sobotu a neděli se vydá po Březně kostýmovaný průvod v 9.30 h. Kromě pouťových atrakcí, ukázek starých řemesel, historického šermu a hudby atd. je hlavně pro děti dne 19. srpna 2017 určena návštěva areálu Severočeských dolů, kde mohou účastí při rozmanitých soutěžích zachránit princeznu ze spárů březenského draka. Zároveň je zajištěna doprava k velkostrojům do povrchového dolu.

Rovněž v sobotu je v nabídce kyvadlová doprava do obce Poláky, kde proběhne sraz motorkářů. V neděli 20. srpna vystoupí ve Březně od 18 hodin zpěvák Petr Kolář.

1508brezno3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru