Co všechno můžete ještě do konce prázdnin zažít v Kadani? Přinášíme přehled akcí
Loňský Císařský den. Zdroj: archiv
Co se chystá

Kadaň – Do konce prázdnin sice zbývají už jen tři týdny, v Kadani si ale léta můžete užít ještě dosytosti. Přinášíme vám přehled akcí, na které se můžete do konce srpna ve městě vydat.

STUDENTSKÉ NÁMĚSTÍ

Sobota 19. srpna od 17 hodin - HUDBA KADAŇ: JAZZ NA STUDENTSKÉM NÁMĚSTÍ
Co takhle strávit příjemný večer na Studentském náměstí za zvuku tónů jazzových uskupení, které Vás příjemně naladí? Studentské náměstí oživí nejprve spojení ženského hlasu a akustického kontrabasu Hlas kontra bas, hned po něžných tónech Ridiny a Petra Vám rozproudí krev v žilách blues-rockový B. B. band z Bíliny a večer uzavře Martina Trchová Trio, což je muzika, která v sobě snoubí kombinaci toho nejlepšího z domácího folku a pestrobarevnosti lehkého jazzu.
Vstupné:80 Kč v předprodeji/150 Kč na místě/240 Kč permanentka

Sobota 26. srpna od 10 hodin - CÍSAŘSKÝ DEN

Již 25. ročník tradiční historické slavnosti je zde! Přijďte si připomenout návštěvu římského císaře a českého krále Karla IV. v Kadani v roce 1367! Po celý den pro Vás bude připravený bohatý program na náměstí a pro děti i na hradbách, kde se vydají na pouť, na které budou plnit Sedmero rytířských ctností.
Vstupné: ZDARMA

LÖSCHNEROVO NÁMĚSTÍ

Sobota 19. srpna od 16 hodin - RESTAURANT DAY

Vstupné na akci je ZDARMA, platidlo si vezměte jen na luxusní dobroty, které budou k dostání.
Restaurant Day je celosvětový fenomén - akce, která se koná několikrát do roka a její základní myšlenka je naprosto jednoduchá, přesto neuvěřitelně skvělá - dát šanci amatérským kuchařům a cukrářům otevřít si na jeden den svou "restauraci" a předvést, co umí. Když se u toho zároveň sejdeme na příjemném místě a v příjemné společnosti, není nad čím váhat.
Vstupné: ZDARMA

FRANTIŠKÁNSKÉ ZAHRADY

Neděle 20. srpna od 16 hodin - DĚTI TVOŘÍ: ORIGINÁLNÍ MAGNETKY

Jak často se vám poštěstí vyrobit si vlastní magnetku? Na této dílničce si můžete tento sen splnit. Nejen, že si můžete z magnetické destičky vystřihnout tvar, zvíře, předmět nebo postavičku jakou budete chtít, ale navíc můžete kreslit fixami, pastelkami, nebo lepit barevné papíry a látky.
Vstupné: 40 Kč

Pátek 25. srpna od 20 hodin - COMMEDIA Á LA CARTE

Oblíbení českolipští ochotníci do Kadaně zavítají s představením, které se letos předvedlo i na Jiráskově Hronově – přijďte se podívat, jak vypadá komedie poskládaná z jídelního lístku!
Vstupné: 50 Kč

Neděle 27. srpna od 14 hodin - BUNCH OF FOLKS

Bunch of Folks, jsou přesně tím, co o nich vypovídá jejich název. Zkrátka parta lidí, kteří propadli kouzlu amerického akustického folku a country. Jejich repertoár tak tvoří písně převzaté převážně od amerických písničkářů (Bob Dylan, Tim O'Brien, Darrel Scott, Gordon Lightfoot a další) pohybujících se na pomezí žánrů folk, country, bluegrass či blues - zkrátka americana.
Vstupné: 40 Kč / ZDARMA dětský doprovod

Neděle 27. srpna od 16 hodin - TŘI PRASÁTKA

Veselý horor pro nejmenší na motivy klasické anglické pohádky hraje divadlo ELF. V kombinaci maňáskového divadla a stylizované činohry čeká nejmenší diváky minimum textu a maximum akce a veselých písniček!
Vstupné: 40 Kč / ZDARMA dospělý doprovod

MIKULOVICKÁ BRÁNA

Až do konce září od úterý do neděle od 13 do 17 hodin vždy v celou hodinu - VĚŽE VE VĚŽI

Unikátní výstava papírových modelů věží a rozhleden, které Vás přenesou do celé České republiky, aniž byste museli vystrčit nos z Mikulovické brány.
Vstupné: 30 Kč

HŘIŠTĚ „NOVÁK“- POD POBOČKOU KNIHOVNY

Čtvrtek 17. srpna od 19 hodin - VETŘELCI VE MĚSTĚ

Co takhle gorila na střeše paneláku nebo trpaslík na balkoně? Přijďte na výtvarnou dílnu, kde Vás pomocí pastelek, fixek a dalších pomůcek naučíme vtipně upravovat už vytištěné fotky!
Vstupné: ZDARMA

ŽELINA

Sobota 19. srpna od 19 hodin - KONCERT PŘI SVÍČKÁCH SE SVÍČKAŘSKOU DÍLNOU

Koncert v Kostele sv. Vavřince v Želině.
Vstupné: ZDARMA

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru