Vysmáté léto: Kadaňský festival na třech scénách, hrajte s námi o dva lístky
Na Vysmátém létě jste se v loňském roce i přes deštivé počasí bavili. Foto: e-chomutovsko
Co se chystá

Kadaň – Již za pár dní. Čtrnáctý ročník hudebního festivalu v Kadani klepe na dveře a jeho organizátoři opět přicházejí s pestrou nabídkou. Letošní Vysmáté léto se představí na třech scénách, tradiční rockovou a popovou doplní pódium s názvem FUN. Novinka cílí na nejmladší návštěvníky, pozvání přijala čtveřice internetových youtuberů.

Na straně jedné osvědčená jména Mandrage, No Name, Walda Gang či Mig 21, doplněná například o Anděly ověnčenou Lenny, na straně druhé hvězdy současného internetu (Anna Šulc, Johny Valda, Datel, Duckie), populární hlavně mezi mladšími ročníky. Pořadatelé mají jasnou vizi, kam se festival bude v budoucnu ubírat. „Chceme, aby Vysmáté léto bylo skutečně vysmáté. Aby se u nás pobavili opravdu všichni. Starší, mladší i nejmladší, rodiče i jejich děti. Také proto jsme letos do programu zařadili sekci youtuberů a věříme, že bude úspěšná,“ vysvětluje počin jeden z festivalových dramaturgů Jiří Knop. Jestli to je krok správný či nikoliv, ukáže až realita. Na oficiálním facebooku Vysmátého léta zatím probíhají diskuze a první srovnávání s ročníky minulými. Objevují se názory kladné i kritické, hodnotí se obsazení. „Nikdy není možné zavděčit se všem, rozhodně ale máme co nabídnout,“ dodává závěrem Knop. A o tom, že plusy letošního rockfestu převažují, hovoří i dosavadní zájem o vstupenky, k prodeji jich zbývá již jen něco kolem tisícovky.

Kdy, kde, za kolik

Vysmáté léto s pořadovým číslem čtrnáct proběhne na konci června, konkrétně v sobotu 24. 6. v tradičních prostorách Špitálského předměstí v Kadani. Začíná se v 10.00 hodin, poslední vystoupení je naplánováno na 23.00 hodin. Za vstupenku zaplatíte 600 korun v předprodeji, o stovku více na místě, V.I.P. lístek pořídíte za 1.350 korun. Bližší podrobnosti o vstupném, předprodejních místech, dopravě a dalším najdete na webových stránkách festivalu.

Oranžová kola

Kromě poslechu skvělé muziky můžete na rockfestu udělat také něco pro druhé. Stejně jako v letech minulých se v průběhu celého dne (do 16.00 hod.) bude šlapat na Oranžových kolech Nadace ČEZ, výtěžek z vašich kilometrů poputuje mezi kadaňské děti a seniory, tedy do Domu dětí a mládeže (Šuplík) a Domova pro seniory.

Soutěž

Jak jsme v úvodu avizovali, e-chomutovsko připravilo na Vysmáté léto pro jednoho z vás dva lístky. Co pro jejich získání musíte udělat? Maličkost. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku, odpověď poslat na redakční poštu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. (do mailu nezapomeňte uvést své telefonní číslo, abychom vás mohli v případě výhry kontaktovat) a čekat, zda se na vás usměje štěstí. Uzávěrka soutěže bude v pátek 23. 6. 2017 v 12.00 hodin přesně.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Napište nám, kolik ocenění si zpěvačka Lenny odnesla z květnového udílení hudebních cen Anděl.

Program letošního ročníku

1406vysmateleto3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru