V Kadani se budou slavit narozeniny Maxipsa Fíka
V Kadani se budou slavit narozeniny Maxipsa Fíka.
Co se chystá

Kadaň - Kouzelnické čáry, pohádky, veselé i známé písničky a řada atrakcí, to vše čeká na děti během oslav 42. Narozenin Maxipsa Fíka. Uskuteční se v sobotu 3. června na nábřežní promenádě v Kadani, pojmenované po čtyřnohém „kadaňském rodákovi“. Nábřeží Maxipsa Fíka se nachází na levém břehu řeky Ohře.

„Pogratulovat Fíkovi k narozeninám přijde ve 13 hodin starosta města Jiří Kulhánek a zástupce skupiny ČEZ, která je hlavním partnerem akce. Během dne vystoupí např. MARIMBA MAMA, Libuščino divadlo, divadlo eMILLIon, a hlavním hostem bude vystoupení Magdaleny Reifové Taneční odpoledne s Majdou,“ uvedla Štěpánka Petrášová, referentka kultury z odboru školství, kultury a sportu Kadaň.

Děti se mohou svézt na motokáře, zastavit se u řemeslných stánků a loutkového ateliéru, vytvořit si výrobek v ruční tvořivé dílně DDM Šuplík, vyzkoušet si skákací hrad a úžasný svět her, nebo si nechat namalovat na obličej krásný obrázek. Novinkou je bezesporu „Strašidelný strom“ a „Bubákov“ od kočovného muzea strašidel. Na večer se děti můžou těšit na lampionový průvod a pásmo pohádek v „Amfíku“.

Všichni jste do Kadaně zváni!!! Více informací se dozvíte osobně v Turistickém informačním centru Kadaň, na adrese Jana Švermy 7 Kadaň, dále na telefonním čísle 474 319 550 a 725 763 497, prostřednictvím mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na webových stránkách IC: www.mesto-kadan.cz a www.kultura-kadan.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru