Chomutovským florbalistkám začíná play off.
Co se chystá

Chomutov - V sobotu 9. března startuje play off elitnímu týmu žen Florbalu Chomutov. V osmifinále se utkají s Florbalem Ústí, které v předkole vyřadilo favorizovanou Spartu. Osmifinálové derby startuje v MSH Chomutov v sobotu od 14:00. Vstupné na zápas je zdarma.

Florbal Chomutov zakončil základní část na výborném druhém místě a pasoval se do role spolufavorita pro play off. Chomutov dominoval v základní části v obraně a stal se nejlépe bránícím týmem soutěže. Severočešky ovládly i statistiky přesilových her a divácké návštěvnosti! Na podporu fantastické divácké kulisy budou ženy spoléhat i v play off.

Chomutov bude sázet na šířku svého kádru a klasické opory. Adriana Hýsková se stala druhou nejproduktivnější hráčkou v lize, Petra Malecká neměla konkurenci mezi obránkyněmi. Pravidelně bodovala i Laura Vytrhlíková se 40 body a Viktorie Rázková. Přes hranici dvaceti kanadských bodů se dostaly i Tereza Suková, Natálie Königová, Nela Fojtíková a její jmenovkyně Havlínová. Za Chomutov bodovalo v základní části rovných 20 hráček.

Osmifinálová série se hraje na dva vítězné zápasy. První utkání se odehraje na půdě Chomutova, odveta v neděli na palubovce Ústí od 18:00. V případě vyrovnaného stavu se rozhodující zápas odehraje opět v Chomutově (v úterý).

Celé play off se hraje systémem dvojzápasu doma - venku s případným třetím zápasem ve všední den. Další série startuje hned následující víkend.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru