Získáte v soutěži vstupenky na březnový koncert Janka Ledeckého?
Co se chystá

Litvínov – Už se to blíží. Janek Ledecký zve ze Švýcarska na svůj koncert v litvínovském hudebním klubu Attic. Uskuteční se už příští sobotu, tedy 2. března. Díky soutěži s E-Mosteckem můžete získat dvě vstupenky zdarma.

Janek Ledecký měl v litvínovském klubu vystoupit už v listopadu, leč do koncertní termínovky  tehdy zasáhla závodní sezóna jeho dcery, úspěšné olympioničky, Ester Ledecké. „Ester pojede slalom Zermattu a Janek chce být u toho, proto jsme začali hledat náhradní termín," vysvětlil tehdy Zdeněk Staněk. Čtyři měsíce uplynuly jako voda a nyní už fanoušci mohou odstřihávat metr. 

Autor hitů Na ptáky jsme krátký či Proklínám začne hrát ve 21 hodin. Klub se otevírá o hodinu dříve a po koncertu následuje afterparty s DJ Rico. Vstupenky jsou za 390 Kč v předprodeji, 490 Kč na místě. Pokud je chcete zdarma, můžete soutěžit. 

Stačí na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. do pondělních 12 hodin zaslat odpověď na otázku, který americký rockový hudebník v klubu Attic vystoupí první květnovou neděli. K odpovědi nezapomeňte doplnit své jméno a kontakt, aby bylo možno výherce informovat.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru