Poutníci vystoupí v klubu Attic ve čtvrtek 16. listopadu. Zdroj: Attic music club
Co se chystá

Litvínov – Příznivci folku a country budou mít ve čtvrtek žně. V klubu Attic Litvínov se chystá koncert české legendy Poutníci. Ti si jako hosta přizvali kapelu Zlej sen, která má své kořeny v sousedním Chomutově a kdysi vznikla v devadesátých letech jako studentská kapela turistického oddílu.

Zlej sen brzy po svém založení začala sbírat ocenění na různých festivalech, přidala vlastní tvorbu a nyní koncertuje hlavně po severních Čechách. Pokud skutečně máte rádi folk, nemohli jste je minout.

Poutníci vydali za dobu svojí činnosti 16 CD nebo LP. Poslední nosič si kapela produkovala sama, vyšel na jaře 2020 a jmenuje se „Stíny na střechách“. Kapela aktuálně vystupuje ve složení Honza Máca, Kuba Bílý, Jiří Karas Pola a Petr Vošta.

Koncert začíná v 19 hodin, klub se otevře o hodinu dříve.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru